Åbne værksteder i Uhrenholdts Gård lørdag d. 6. nov.

et godt samlingssted

Åbne værksteder i Uhrenholdts Gård lørdag d. 6. nov.

I Uhrenholdts Gård er man efterhånden ved at være på før-korona-omgangshøjde, og nu vil man prøve noget man blev enige om for 1½ år siden. Man vil åbne værkstederne en lørdag fra 9 – 15. Og det gælder alle værkstederne: Smedjen, tømrerværkstedet, håndbryggeriet, atelieret, bjeskeriet, makerspace mellemrummet – ja, selv fredagsbaren for modne kvinder holder åbent selv om det er lørdag.

Uhrenholdtfolkene vil gerne have fat i de lidt yngre årgange, der for manges vedkommende er på arbejdsmarkedet. Naturligvis for at give dem et godt tilbud, men man lægger ikke skjul på, at motivet også er at få yngre med – for at sikre et glidende generationsskifte.

Hvis det viser sig, at der er interesse, er Uhrenholdtfolkene klar til at øge brugerfladen og lave lørdagsåbningen permanent.

Alle værksteder vil lørdag d. 6.november være bemandede, og hvis man går med en lille lørdags-Uhrenholdt-drøm i maven, er det vigtigt, at man møder op og fortæller det. 

Vi glæder os meget til dagen, siger Arne Larsen-Ledet. Man vil helt sikkert blive taget godt imod, og der er kaffe på kanden hele dagen….”å måske æ hjøn ka-ag å en Bjesk”