Store skilte-vaske-dag

et godt samlingssted

Store skilte-vaske-dag

måwet skilt

Vrå Beboer- og Erhvervsforening og Uhrenholdts Gård er gået sammen om at lave en skiltevaskedag i Vrå – og Rasmus og SuperBrugsen bakker op med lidt godt til ganen..
Mange steder ser det sløjt ud med skiltene, og der skal ikke ret meget til at ændre det.
En og anden kunne sige, at det er en kommunal opgave, men vi ved det kniber ressourcerne.
Ordet kommune kommer af det latinske ”kommunis” der betyder fælles. Vi er fælles om det her….og hvorfor så ikke lige gi’ en hånd? Det er vores by..og det er skiltene i vores by – og Vrå fylder 150 næste år. Det må være en win – win.
Mange af skiltene er grønne af alger, og dem vil vi vaske, men vi går et skridt videre. Vi tager billede af alle de skilte, der af andre årsager er svært læselige, de, der er bulede og de, der står skævt. Billederne sender vi til Hjørring kommunes mailadresse: ”Gi’ os et prej”…. i håb om, at der hen over efterår/vinter vil ske noget med de skadede skilte, så byen til foråret skiltemæssigt er klar til dens 150 år jubilæum.
Vi håber mange vil være med, og vi mødes i Uhrenholdts Gård kl. 9.00
Vi har 4 biler med trailer og baljer med vand, og de der kommer skal bare medbringe en spand, en bilbørste – og godt humør.
Organisatorisk bliver byen delt op i 4 lagkagestykker og 4 arbejdsgrupper…og så går vi i gang. Kom og vær med til at gøre en forskel, og der er stor risiko for, at det bliver sjovt…
Kl. 12.00 eller måske endda lidt før er vi færdige, og så er Rasmus og SuperBrugsen klar i Uhrenholdts Gård med en taksigelses-Pokalpilsner og en sandwich eller to…..udendørs…
Så vil vi hygge os og udveksle erfaringer…og fortælle et par skrøner fra byens første ”Store skiltevaskerdag”

På gensyn på lørdag
Hilsen
Arne L-L

Har du spørgsmål, så ring til: Kaj H Olsen 30460570, Finn Henriksen 23457510 eller Arne Larsen-Ledet 40628125

Se lige hvor lidt, der skal til…
Det er in rænt…men ræ-æn galt…
Her er mange ting galt: Alger, og et skævt skilt, der er meget afbleget